Klaudia

1. Zhvillimi intelektual. 2. Zhvillimi shpirtëror. Relaksimi, meditimet më të mira, pohimet, qëllimet e mira, vetë-sugjerimet, terapia muzikore.

Kanali në YouTube – Klaudia Pingot SpecBabka:

https://m.youtube.com/channel/UCTQoTy2IzS-NgX1yysc17YQ

Facebook:

https://m.facebook.com/SpecBabka/

127 pohime të fuqisë, 432 Hz. Dëgjoni çdo ditë. Më shumë magji çdo ditë.

“0. Unë notoj më tej dhe më thellë.

1. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
2. Unë jam.
3. Unë jam dhe ndjej fuqinë që buron nga kjo fjalë.
4. Unë jam këtu dhe tani.
5. Unë jam pjesë e universit.
6. Unë jam shpirt në trup dhe trup në shpirt.
7. Unë jam një kombinim i energjisë dhe materies.
8. Unë jam këtu jo rastësisht.
9. Unë jam këtu për një arsye.
10. Unë jam mençuria e përvojave të mia.
11. Unë jam potenciali i ndjenjave dhe mendimeve të mia.
12. Unë jam rezultat i zgjedhjeve të mia.
13. Unë jam përsosmëri në papërsosmërinë time.
14. Unë jam një vlerë në vetvete.
15. Unë jam këtu dhe jam ende.
16. Unë jam edhe kur nuk kam asgjë.
17. Unë jam edhe kur askush nuk më kushton vëmendje.
18. Unë jam drita në errësirë.
19. Unë jam fryma në heshtje.
20. Unë jam krijuesi i jetës sime.
21. Unë jam dhe e ndjej në zemrën time.
22. Unë jam sepse Ti je.
23. Ju jeni sepse unë jam.
24. Unë notoj më larg dhe më thellë.
25. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
26. Unë jam gjallë.
27. Unë jam gjallë dhe ndjej fuqinë që buron nga kjo fjalë.
28. Unë jetoj sepse e di se kjo jetë më ndodh mua.
29. Unë jam gjallë dhe kjo është dhurata më e madhe.
30. Unë jam gjallë dhe falë kësaj mund të përjetoj dashurinë.
31. Unë jam gjallë dhe prandaj mund të mësoj nga gabimet e mia.
32. Unë jam gjallë dhe mund të filloj nga e para çdo ditë.
33. Unë jam gjallë dhe kam të drejtë të ndalem në këtë jetë.
34. Unë jetoj për të fituar përvoja të reja.
35. Unë jetoj për të zhvilluar dhe për të njohur veten time.
36. Unë jetoj për të udhëhequr me shembull.
37. Unë jetoj për të përjetuar gëzim dhe mirënjohje.
38. Unë jetoj duke e kaluar këtë jetë me kurajo dhe kuriozitet.
39. Unë jetoj dhe e ndjej në zemrën time.
40. Kjo është jeta dhe koha ime.
41. Kjo është rruga ime dhe aventura ime.
42. Unë jetoj sepse jeta ia vlen të jetohet.
43. Unë notoj më larg dhe më thellë.
44. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
45. Unë pranoj.
46. Unë e pranoj dhe e ndjej fuqinë e kësaj fjale.
47. Unë pranoj ta kthej vuajtjen në mirëkuptim.
48. Unë e pranoj realitetin ashtu siç është.
49. Unë e pranoj veten për atë që jam.
50. Unë i pranoj dritat dhe hijet e mia.
51. Unë e pranoj veten aty ku jam.
52. Unë e pranoj atë që më ndodh dhe po më ndodh.
53. Unë i pranoj gabimet dhe dështimet e mia.
54. Unë i pranoj njerëzit dhe diversitetin e tyre.
55. Unë e pranoj kompleksitetin e jetës
56. Unë e pranoj zemërimin dhe pafuqinë time.
57. Unë e pranoj të kaluarën time.
58. E pranoj dhe e ndjej në zemrën time.
59. Unë e pranoj se jo gjithçka është ashtu siç dua të jetë.
60. Kundërshtimin e zëvendësoj me pranim.
61. Kur pranoj, trupi im relaksohet dhe shërohet.
62. Pranimi përqafon veten dhe botën.
63. Unë notoj më larg dhe më thellë.
64. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
65. Unë fal.
66. Unë fal dhe ndjej fuqinë e asaj fjale.
67. Unë fal për të hequr dorë nga barra.
68. Unë e fal veten për gabimet.
69. I fal botës padrejtësinë.
70. Unë e fal veten për dështimin ndonjëherë.
71. Unë i fal ata që më bëjnë të vuaj.
72. Unë fal dhe kam dhembshuri.
73. Kur fal trupi im bëhet i lehtë dhe zemra ime e lirë.
74. Unë e përqafoj veten dhe botën me falje dhe dhembshuri.
75. Unë notoj më larg dhe më thellë.
76. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
77. Unë kam të drejtë të jem vetvetja.
78. Unë kam të drejtë të them “jo”
79. Unë kam aftësinë të them, “Dua”
80. Unë kam qiellin mbi kokën time.
81. E kam tokën nën këmbë.
82. Unë kam natyrën përreth.
83. Unë kam veten.
84. Unë kam një zemër që rreh.
85. Unë kam dashuri brenda dhe rreth meje.
86. Unë jam i vetëdijshëm për atë që është e rëndësishme.
87. Unë kam frymën që më jep jetë.
88. Unë kam një jetë që është një udhëtim.
89. Kam mjaftueshëm për të ndier gëzim.
90. Kam mjaftueshëm për t’u ndjerë mirënjohës.
91. Kur ndihem sikur kam kaq shumë, trupi im ngurtësohet dhe zemra ime është e qetë.
92. Unë notoj më larg dhe më thellë.
93. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
94. E lejoj veten të heq dorë nga ajo që nuk më shërben.
95. Duke i lejuar vetes të përjetoj atë që kam nevojë.
96. E lejoj veten të ndjej dritën brenda vetes.
97. E lejoj veten të jem vetvetja.
98. E lejoj veten të pushoj.
99. E lejoj intuitën time të më mbështesë.
100. Unë e lë të kaluarën time të më japë mençurinë e përvojave.
101. Unë lejoj që e ardhmja ime të më çojë drejt më të mirës.
102. Unë lejoj që këtu dhe tani ime të jetë një moment fuqie.
103. Kur kënaqem me atë që është e rëndësishme, trupi im më jep krahë dhe zemra ime rreh në mënyrë ritmike.
104. Unë notoj më larg dhe më thellë.
105. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
106. Po hapem.
107. Unë hap veten dhe ndjej fuqinë që rrjedh nga kjo fjalë.
108. Unë jam i hapur ndaj dashurisë.
109. Unë jam i hapur për të mirën.
110. Po hapem me të panjohurën.
111. Unë jam i hapur ndaj potencialeve të mia.
112. Unë jam i hapur për njerëzit.
113. Po hapem me veten time.
114. Unë jam i hapur për çdo gjë që sjell dita e re.
115. Unë jam i hapur ndaj mundësive dhe mësimeve nga përvojat e vështira.
116. Unë jam i hapur ndaj bollëkut dhe bollëkut.
117. Unë jam i hapur për ndryshim.
118. Kur hap mendjen, trupi im ndihet i fortë dhe zemra ime ndihet e guximshme.
119. Unë notoj më larg dhe më thellë.
120. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
121. Unë balancoj energjinë në veten time dhe në të gjitha qendrat e energjisë.
122. Unë balancoj çakrën e rrënjës për t’u ndjerë i sigurt.
123. Unë balancoj çakrën sakrale për të përjetuar butësi.
124. Unë jam duke balancuar çakrën time të pleksusit diellor për të ndjerë lirinë.
125. E balancoj çakrën e zemrës me dashurinë.
126. Unë balancoj çakrën time të fytit për të jetuar të vërtetën time.
127. Unë jam duke balancuar çakrën e syrit të tretë për të qenë i vetëdijshëm.
128. Unë hap çakrën e kurorës për t’u lidhur me veten time më të lartë.
129. Kur balancoj energjinë time, trupi im shërohet dhe zemra ime mbushet me dashuri.
130. Unë notoj më larg dhe më thellë.
131. Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë.
132. Unë marr frymë dhe ndjej fuqinë që rrjedh prej saj.
133. Unë marr frymë lirisht.
134. Unë marr frymë sepse jetoj.
135. Marr frymë për t’i dhënë vetes jetë.
136. Unë marr frymë dashurinë.
137. Unë marr dhembshuri.
138. Marr frymë mirë.
139. Unë marr frymë nga përmbushja.
140. Unë marr frymë në mënyrë të qëndrueshme dhe thellë.
141. Unë marr frymë me vetëdije.
142. Unë marr frymë me pemët.
143. Unë marr frymë duke lënë të shkojë atë që nuk më shërben.
144. Marr frymë duke tretur mendimet e mia.
145. Po marr frymë teksa bashkohem me momentin e tanishëm.
146. Marr frymë dhe ndjej se gjithçka po funksionon për mua.

Pasi të dini dhe ndjeni se si mendimet dhe ndjenjat tuaja mund të ndikojnë në veten dhe jetën tuaj, lërini qëllimet më të mira t’ju udhëheqin çdo ditë, lëreni zemrën tuaj të bëhet busull. Ubuntu “.

Teksti dhe performanca e meditimit: Klaudia Pingot

Muzika: Mariusz Maciej Drozdowski

14 x dyfishuar:
“Unë po notoj më tej dhe më thellë”.
“Mendimet e mia ndikojnë në atë që ishte dhe çfarë do të jetë”.

146-14 = 132

“Unë jam”.
“Unë jetoj”.
“Pranoj”.
“Unë fal”.
“Po hap”.

Këto janë pohime më të rëndësishme sepse janë gjithashtu të dyfishta: “[…] dhe unë ndjej fuqinë që rrjedh nga kjo fjalë”.

132-5 = 127

Më shumë … “Unë po marr frymë […]”.

Botim 25.12.2021 – Vura re dhe shtova pohimin e lënë pas dore: “0. Po notoj gjithnjë e më thellë”. Gjendet gjithashtu midis 107 pohimeve. Ne kemi gjithsej 234 pohime të bukura.

Botimi 26.12.2021 – Në përkthimet e Google të datës 24.12.2021 zëvendësova: “2 6. Unë jam gjallë”. në “26. Gjallë”.

432 Hz meditimi më i mirë për të nisur ditën. Mirënjohja, fuqia e qëllimit dhe dridhja.

Dëgjoni 107 pohime çdo ditë. Tërhiq dashurinë, bollëkun dhe ndërto vetëvlerësimin.

“5. Lëshoj tensionin në të gjithë trupin tim. Trupi e lëshon tensionin.
4. Liroj mendjen nga mendimet. Mendja çlirohet nga mendimet.
3. Lejoj veten për të hequr dorë nga kontrolli.
2. Unë bashkohem me në momentin e tanishëm.
1. I dorëzohem “Unë” tim më të lartë, mençurisë së zemrës sime dhe fuqisë së mendjes sime.

6. Unë notoj më larg dhe më thellë.
7. E lejoj veten të ndjej energjinë që më mbush dhe më rrethon.
8. Fryma ime bëhet energji.
9. Energjia është ngrohtësia që ndiej në gjoks.
10. Mendimet e mia janë energji.
11. Mendimet e mia bëhen si flutura që fluturojnë përreth.
12. Ata më japin gëzim dhe lehtësim.
13. Lehtësimi e mbush trupin tim dhe i gjithë realiteti rreth meje lëkundet si valët e qeta të oqeanit.
14. Unë i hap zemrën time jetës, i hap zemrën time vetes.
15. Unë e hap zemrën time për të mirën dhe bukurinë.
16. Unë lejoj që bukuria dhe mirësia të rrjedhin tek unë.
17. Unë i ndjej ato si energji.
18. I dorëzohem asaj që vjen, duke besuar se ajo që vjen do të më shërbejë.
19. Unë jetoj këtë moment – tani.
20. E lëshoj atë që nuk më shërben.
21. E di që çdo përvojë më ndërton dhe e pasuron historinë time.
22. Unë çlirohem nga zemërimi, faji dhe frika.
23. E lashë xhelozinë dhe keqardhjen.
24. Me çdo frymëmarrje të vetëdijshme e lëshoja atë që ishte barrë.
25. Unë heq barrën e panevojshme të mendimeve dhe emocioneve.
26. Mendimet e mia e largojnë tensionin dhe koka ime ndihet e lehtë dhe e këndshme.
27. Asnjë emocion nuk më mban më.
28. Ndjej lirinë.
29. Ndjej gëzim të papenguar kur shikoj pemët dhe horizontet.
30. Ndihem i freskët kur jam i vetëdijshëm për ajrin që më rrethon trupin.
31. Ndihem në harmoni kur marr frymë me vetëdije dhe rregullisht.
32. Çdo moment është i rëndësishëm në jetën time.
33. Ndihem mirënjohës që jam këtu dhe që jam ky që jam.
34. Unë kam fuqi të pakufizuar për të krijuar veten dhe historinë time.
35. Unë zgjedh me mençuri dhe këshilltari im më i mirë është paqja.
36. Sot po e hap veten plotësisht ndaj dashurisë, bollëkut dhe vetëvlerësimit të shëndetshëm.
37. Më lër ta ndjej.
38. Unë jam i hapur ndaj dashurisë.
39. Dashuria është një energji që unë e ftoj dhe rezonoj me të.
40. Unë sjell vetëdije në zemrën time dhe e pranoj botën me zemrën time.
41. Ndjej sa mirë është ta shikosh jetën me zemër.
42. E lejoj zemrën time të mbushë dashurinë e gjithë universit.
43. Mund ta ndjej dashurinë që më mbush zemrën, trupin, mendjen dhe gjithë hapësirën rreth meje.
44. Dashuria më rrethon.
45. Unë bëhem dashuri.
46. Çdo qelizë në trupin tim vibron me frekuencën e dashurisë.
47. Kudo që të jem, jap dhe tërheq dashuri.
48. Unë meritoj dashuri të pakushtëzuar.
49. Unë mund të dua pa kushte – edhe veten time.
50. Unë liroj keqardhjen dhe pritshmërinë.
51. Unë jam i fokusuar në afërsinë dhe besimin.
52. Unë mund të besoj dhe mund të vendos kufij në të njëjtën kohë.
53. Unë mund t’i jap vetes plotësisht dashuri dhe në të njëjtën kohë kurrë nuk e lejoj veten të lëndohem.
54. Unë çliroj frikën e dëmtimit, sepse dashuria që kam në mua do të mundë çdo frikë.
55. Nuk kam më frikë nga asgjë, sepse e di se sa fuqi qëndron tek unë.
56. Jam i kënaqur me atë që është.
57. Dua të ekzistoj me gjithë forcën time me dashuri në zemër.
58. Kështu që sot e tutje do të ekzistoj me gjithë forcën time, dashurinë në zemër.
59. Synimi im është të ndiej dashuri çdo ditë – për jetën, veten dhe të tjerët.
60. Synimi im është të jem me personin që është i denjë për mua dhe për të cilin jam i denjë.
61. Dashuria është forca e fuqishme që meritoj dhe bëhem.

62. Po e hap veten ndaj bollëkut.
63. Bollëku është energjia me të cilën ftoj dhe rezonoj.
64. E lashë frikën për paratë, duke e gjetur veten të sigurt.
65. Jam gati të jap e të marr sepse e di që pasuria është lëvizje dhe rrjedhje. 66. Ndjej vlerën e jashtëzakonshme të ekzistencës sime dhe ekzistenca ime ia vlen të gjitha paratë.
67. Unë kam shumë talente brenda meje dhe aftësitë e mia mund t’u shërbejnë të tjerëve.
68. Unë jam i hapur ndaj të panjohurës dhe në të njëjtën kohë mund të ndihem i sigurt.
69. I heq dorë nga besimet negative për veten dhe paratë.
70. Të gjitha të mirat materiale janë energji që unë mund ta marr nga një burim i pakufizuar.
71. Unë meritoj bollëk dhe bollëk që më shërbejnë dhe më mundësojnë të bëj më shumë të mira, edhe për të tjerët.
72. Paraja dhe të mirat materiale janë energji, siç janë dashuria dhe mirënjohja.
73. Duke u hapur ndaj pasurisë, unë mund të jetoj ende në harmoni me vlerat e mia.
74. Bollëku në jetën time është qëllimi im.
75. Synimi im është të ndiej rrjedhën e plotë të energjisë çdo ditë.

76. Unë hap veten për të ndjerë vlerën time të plotë.
77. Vlera e ekzistencës sime është e padiskutueshme.
78. Përqafoj fëmijën tim të brendshëm që meriton dashuri dhe mirësi.
79. Unë po dërgoj dashuri në ditën e lindjes sime.
80. Ekzistenca ime është dritë, një vibrim hyjnor i dashurisë dhe krijimit.
81. E lejoj veten të heq dorë nga të gjitha mendimet kufizuese dhe të këqija për veten time, sepse ato nuk janë të miat.
82. Unë jam i mbushur me një ndjenjë të të qenit një me botën dhe një me dritën.
83. E di që ka një urtësi të brendshme brenda meje që del në pah kur ndihem i qetë.
84. Ndjej se universi është i favorshëm për mua dhe më shërben.
85. Unë kam të drejtën e lumturisë dhe gëzimit, ndaj zgjedh gëzimin dhe lumturinë.
86. Unë mund të jem i mirë me veten time.
87. Unë mund të fal veten.
88. Unë ia fal vetes atë që duhet t’i fal vetes.
89. Unë i fal të tjerët për atë që duhet t’i fal të tjerëve, sepse dua ta kaloj jetën me një ndjenjë lehtësie dhe përulësie.
90. I jap vetes mirëkuptim.
91. Unë po dërgoj dashuri dhe mirënjohje për të gjithë ekzistencën time – për të kaluarën dhe të ardhmen time, para lindjes sime dhe pas vdekjes sime.
92. Unë supozoj se vetëdija ime, shpirti, “Unë” ime më e lartë do ta udhëheqin jetën time në mënyrën e duhur kur të besoj në vlerën time të pakufishme, kur të ndiej dritën brenda vetes.
93. Sot po bëhem një me Universin.
94. Unë ia dorëzoj veten “Unë” më të lartë, i cili do të më udhëheqë me mençuri gjatë jetës dhe të nesërmen.
95. Unë jam i vetëdijshëm se mendimet e mia udhëheqin jetën time, kështu që mendimet e mia le të bëhen të mira dhe të favorshme – tani dhe përgjithmonë.
96. Unë fokusohem në atë që është e rëndësishme dhe çfarë është e mirë.
97. Unë po krijoj të ardhmen time përmes imagjinatës dhe vizioneve të mia.
98. Lëreni jetën time të frymëzojë të tjerët
99. E lejoj veten të tërhiqem nga më e mira.
100. Synimi im është që më e mira të më tërheqë mua.
101. Kështu që unë ia dorëzoj veten të gjitha gjërave të bukura që më vijnë dhe besoj në të panjohurën.
102. Unë lidhem me të pakufizuarin përtej kohës dhe hapësirës.
103. Unë lidhem me energjinë hyjnore, me dritën, me Kuantin – një fushë me mundësi të pakufizuara.
104. Po marr kohë që të gjitha këto fjalë, ndjenja dhe dridhje të hyjnë në mendjen, trupin, zemrën dhe hapësirën time të jetesës.
105. Po marr kohë për ta ndjerë atë.
106. Mendimet dhe fjalët zhduken – mbeten vetëm energjia dhe muzika.
107. Unë zhytem në to.

Pasi të dini dhe ndjeni se si mendimet dhe ndjenjat tuaja mund të ndikojnë në veten dhe jetën tuaj, lërini qëllimet tuaja më të mira t’ju udhëheqin çdo ditë.
Lërini emocionet dhe ngjarjet të mos ju hedhin nga rruga e duhur.
Lejojeni zemrën bëhu busulla jote.
Unë jam sepse je.
Unë do të jem me ty gjithmonë dhe deri në fund, nëse dëshiron.

Dëgjoni 107 pohime çdo ditë. Tërhiq dashurinë, bollëkun dhe ndërto vetëvlerësimin.

Meditimi zgjat 35 minuta. Çdo ditë kur shkoni për të fjetur ose zgjoheni, truri juaj punon në frekuencat e valëve teta. Theta janë valë të të ashtuquajturit “programimi i mendjes”. Metaforikisht – mendja juaj në këtë gjendje është si një magnetofon që regjistron atë që rrjedh në nënndërgjegjen tuaj. Në këtë mënyrë, ju zgjoni më të mirën tek ju. Dëgjoni këtë regjistrim çdo ditë për të zhbllokuar potencialin tuaj për dashuri, bollëk, paqe, kreativitet dhe vetëvlerësim. Pjesa e parë e meditimit është të sillni mendjen tuaj në një gjendje të thellë relaksi, më pas do të dëgjoni pohime për përmbushjen, heqjen dorë nga të panevojshmet, dashurinë, bollëkun dhe vetëvlerësimin. “
Klaudia Pingot

Më shumë: https://12r.tv/klaudia/